UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Онлайн консультація юриста
  3. Відпустка

Відпустка #16704

Питання від Михаил ( 4 липень 2010):
Добрый день.Я отец двух детей. разведён в браке не состою.Сыну 16 лет, дочери 18, мать детей проживает в другом районе,алементы исправно по сей день уходят на сына и на дочь, с прошлого 2009 года сын проживает у меня а также учится, мать участия в воспитании сына не принимает так как не имеет возможности, при попытке оформить дополнительный отпуск на предприятии мне было отказано, требуют документ что мать лишена родительских прав, мною были предоставлены такие документы(свидетельство о рождении сына, справка о составе семьи, справка с места учёбы, решение суда о разводе, акт о посещении комиссией предприятия-опрос соседей) скажите пожалуйста есть ли у меня хоть какие то права. извеняюсь за ошибки, З повагою Михайло.

Ответ юриста () :

У вас нет права на дополнительный отпуск

Відпустка, інші питання

    оксана ( 7 грудень 2023)

    Доброго дня! Цікавить питання відпустки за власний рахунок на 90 днів. Хочу виїхати за кордон та подавитися на директиву. Чи можу я взяти на роботі таку відпустку? Яка процедура, та докуенти я аю надати в бухгалтерію в такому випадку? Дякую!

     Переглянути відповідь

    Олена (22 листопад 2023)

    Працюю медсестрою в лікарні. Графік сутки через троє. Якщо останне чергування 13 грудня,з якого числа маю право вийти у відпустку.

     Переглянути відповідь

    Марія (22 листопад 2023)

    Навчальна сесія вчителя ,що працює за сумісництвом не оплачується,будь ласка, підкажіть підставу.

     Переглянути відповідь

    Дмитрий ( 7 листопад 2023)

    Сколько дней отпуска имеет инкассатор в Украине ? Спасибо .

     Переглянути відповідь

    Світлана (20 вересень 2023)

    Доброго дня. Директор, єдиний працівник ТОВ, знаходився три місяці в відпустці без збереження заробітної плати на період воєнного стану. Вийшов з відпустки на роботу 01.09.2023 року. Чи можна в табелях обліку робочого часу за цих три місяці, які директор був у відпустці, вказати дату складання табелів 01.09.2023 ?

     Переглянути відповідь

    Вікторія (28 серпень 2023)

    Добрий день. Я працюю в школі вчителем. Під час літньої відпустки була на лікарняному 7 днів. Чи можу отримати грошову компенсацію замість відпустки, яку пропонують мені взяти на осінніх канікулах?

     Переглянути відповідь

    Наталія ( 7 серпень 2023)

    Доброго дня,я розлучена з лютого 2019 року,виховую дитину 11 років ,батько участі у вихованні не бере та аліменти не сплачує(не подавала на аліменти),чи можу я взяти відпустку відповідно до ст.19 ЗУ про відпустку як одинока мати ,та чи можу я забрати невикористані відпустки з 2019 року по 2023 рік на дитину

     Переглянути відповідь

    Надія (15 червень 2023)

    Доброго дня. чи можу я взяти відпустку напердед. Я була ц відпустці 3 02.02.2023 року на 24 к.д. за 2023 рік. В мене склалися так сімейні обставини, що мені в червн-липні необхідна відпкстка. Ч маю я право взяти відпустку на 24 к.д наперед.

     Переглянути відповідь

    Олеся (14 червень 2023)

    Добрий ден. Цікавить таке питання. Працююу навчальному закладі на 0,5 ставки заступником директора з НВР, та 0,5 ставки кадровик. За заступник директора маю 56 календарних днів відпустки та матеріальну допомогу, а за кадровика - 24 календарні дні без матеріальної допомоги, так як мотивують, що я її маю вже за посаду заступника директора. Чи мають мені надавати відпустку в таких розмірах, тобто по кожній посаді окремо. Чи повинні надати мені jlye відпустку більшої тривалості? Дякую

     Переглянути відповідь

    Юлія (16 травень 2023)

    Доброго дня! Працюю в державному підприємстві на цілу ставку і в приватному підприємстві на 0.5 ставки. Маю двох діток 4-6 років. У 2022 році на державному підприємстві брала додаткову відпустку на дітей (10 днів), на приватному підприємстві не взяла. Чи можу я тепер в 2023 році взяти ту не використану додаткову відпустку на дітей за 2022рік в приватному підприємстві? Буду вдячна за відповідь!!!

     Переглянути відповідь

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору