UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Онлайн консультація юриста
  3. Відпустка

Відпустка #15170

Питання від Анжела (14 червень 2010):
Имею ли я право взять неиспользованный очередной отпуск сразу после выхода из отпуска по уходу за ребенком до 6 лет ?Нужно ли мне для этого отработать один рабочий день как это требуют в отделе кадров ?Как расчитать размер отпускных,исходя из какого оклада? Очередной отпуск у меня набежал сразу после выхода из отпуска по беременности и родам.Я мама двух детей 14 лет и 6 лет Спасибо

Ответ юриста () :

Вам не нужно ничего отрабатывать, можете не выходя из отпуска декретного уйти в ежегодный. + еще 10 дней как матери 2-х детей отпускные исходя из оклада. В інших випадках, коли нарахування проводяться виходячи із середньої заробітної плати, працівник не мав заробітку, не з вини працівника, розрахунки проводяться виходячи з установлених йому в трудовому договорі тарифної ставки, посадового (місячного) окладу.

Відпустка, інші питання

    оксана ( 7 грудень 2023)

    Доброго дня! Цікавить питання відпустки за власний рахунок на 90 днів. Хочу виїхати за кордон та подавитися на директиву. Чи можу я взяти на роботі таку відпустку? Яка процедура, та докуенти я аю надати в бухгалтерію в такому випадку? Дякую!

     Переглянути відповідь

    Олена (22 листопад 2023)

    Працюю медсестрою в лікарні. Графік сутки через троє. Якщо останне чергування 13 грудня,з якого числа маю право вийти у відпустку.

     Переглянути відповідь

    Марія (22 листопад 2023)

    Навчальна сесія вчителя ,що працює за сумісництвом не оплачується,будь ласка, підкажіть підставу.

     Переглянути відповідь

    Дмитрий ( 7 листопад 2023)

    Сколько дней отпуска имеет инкассатор в Украине ? Спасибо .

     Переглянути відповідь

    Світлана (20 вересень 2023)

    Доброго дня. Директор, єдиний працівник ТОВ, знаходився три місяці в відпустці без збереження заробітної плати на період воєнного стану. Вийшов з відпустки на роботу 01.09.2023 року. Чи можна в табелях обліку робочого часу за цих три місяці, які директор був у відпустці, вказати дату складання табелів 01.09.2023 ?

     Переглянути відповідь

    Вікторія (28 серпень 2023)

    Добрий день. Я працюю в школі вчителем. Під час літньої відпустки була на лікарняному 7 днів. Чи можу отримати грошову компенсацію замість відпустки, яку пропонують мені взяти на осінніх канікулах?

     Переглянути відповідь

    Наталія ( 7 серпень 2023)

    Доброго дня,я розлучена з лютого 2019 року,виховую дитину 11 років ,батько участі у вихованні не бере та аліменти не сплачує(не подавала на аліменти),чи можу я взяти відпустку відповідно до ст.19 ЗУ про відпустку як одинока мати ,та чи можу я забрати невикористані відпустки з 2019 року по 2023 рік на дитину

     Переглянути відповідь

    Надія (15 червень 2023)

    Доброго дня. чи можу я взяти відпустку напердед. Я була ц відпустці 3 02.02.2023 року на 24 к.д. за 2023 рік. В мене склалися так сімейні обставини, що мені в червн-липні необхідна відпкстка. Ч маю я право взяти відпустку на 24 к.д наперед.

     Переглянути відповідь

    Олеся (14 червень 2023)

    Добрий ден. Цікавить таке питання. Працююу навчальному закладі на 0,5 ставки заступником директора з НВР, та 0,5 ставки кадровик. За заступник директора маю 56 календарних днів відпустки та матеріальну допомогу, а за кадровика - 24 календарні дні без матеріальної допомоги, так як мотивують, що я її маю вже за посаду заступника директора. Чи мають мені надавати відпустку в таких розмірах, тобто по кожній посаді окремо. Чи повинні надати мені jlye відпустку більшої тривалості? Дякую

     Переглянути відповідь

    Юлія (16 травень 2023)

    Доброго дня! Працюю в державному підприємстві на цілу ставку і в приватному підприємстві на 0.5 ставки. Маю двох діток 4-6 років. У 2022 році на державному підприємстві брала додаткову відпустку на дітей (10 днів), на приватному підприємстві не взяла. Чи можу я тепер в 2023 році взяти ту не використану додаткову відпустку на дітей за 2022рік в приватному підприємстві? Буду вдячна за відповідь!!!

     Переглянути відповідь

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору