UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Ресторанний бізнес, кулінарія

Резюме в Україні, Розділ: Ресторанний бізнес, кулінарія

Резюме 1-20 з 1677
Показати: 
  •  16 квітня
    Потапова Елена Вік: 46 років   Харків
    Режим роботи:  повний робочий день
  • Резюме Тамада на весілля, банкет, корпоратив

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
    Тамада на весілля, банкет, корпоратив  40 000 грн.

     16 квітня
    Сергій Купрієнко Вік: 44 роки   Львів
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  часткова зайнятість, додатковий заробіток, плаваючий графік роботи
  • Резюме Рабочий конвеера, Обвальщик-раздельщик свинины
     15 квітня
    Zarutskyy pavlo Вік: 53 роки   Новий Розділ
    Освіта:  середньо-спеціальна Режим роботи:  позмінна робота
  • Резюме Музикант, Віолончеліст
     15 квітня
    Степаненко Антон Вік: 37 років   Київ
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  часткова зайнятість, разова робота, плаваючий графік роботи
  • Резюме Музикант-віолончеліст в ресторан

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
    Музикант-віолончеліст в ресторан  1 200 грн.

     15 квітня
    Степаненко Антон Вік: 37 років   Київ
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  повний робочий день, вільний графік роботи, плаваючий графік роботи
  • Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
    Копірайтер, Масажист, Бариста, Кухар, Кондитер-шоколатьє, Відеограф, Відео-монтажер, Медіа-редактор, Ілюстратор  20 000 грн.

     15 квітня
    Максименко Максим Вік: 32 роки   Ужгород, Біла Церква
    Освіта:  середня Режим роботи:  віддалена робота, часткова зайнятість, додатковий заробіток
  • Резюме  Шеф-повар,Мастер по Ребрендинг, StartUp
     15 квітня
    МАРКИВ СЕРГЕЙ Вік: 39 років   Одеса
    Освіта:  середньо-спеціальна Режим роботи:  повний робочий день, позмінна робота, віддалена робота
  • Резюме Директор

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
    Директор  25 000 грн.

      9 квітня
    Валеріівна Марина Вік: 49 років   Дніпро
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  повний робочий день
  •   8 квітня
    Иванов Игорь Вік: 57 років   Київ
    Освіта:  середня Режим роботи:  повний робочий день
  • Резюме Специалист по развитию ресторанов
      8 квітня
    Decloux Patrick Вік: 76 років   Київ
    Режим роботи:  повний робочий день
  • Резюме Управляющий сетью ресторанов, CEO
      8 квітня
    Decloux Patrick Вік: 76 років   Київ
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  повний робочий день
  • Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
    Заведующий хозяйством завхоз  10 000 грн.

      7 квітня
    Судник Игорь Вік: 53 роки   Львів
    Освіта:  середньо-спеціальна Режим роботи:  повний робочий день, вільний графік роботи, віддалена робота
  • Резюме Музыкант в кафе, ресторан

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
    Музыкант в кафе, ресторан  3 000 грн.

      5 квітня
    Степаненко Максим Вік: 36 років   Київ
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  вільний графік роботи, позмінна робота, плаваючий графік роботи
  • Резюме Кухар, Шеф-кухар, Executive Chef

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
    Кухар, Шеф-кухар, Executive Chef  39 000 грн.

      3 квітня
    Дзюра Олег Вік: 59 років   Львів, Херсон, Івано-Франківськ,
    ще 1 Одеса

    Освіта:  повна вища Режим роботи:  повний робочий день, сезонна робота, плаваючий графік роботи
  • Резюме Повар, заготовщик
      3 квітня
    Шолохова Вера Вік: 43 роки   Київ
    Освіта:  середньо-спеціальна Режим роботи:  повний робочий день
  • Резюме Домработница

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
    Домработница  15 000 грн.

      3 квітня
    Шолохова Вера Вік: 43 роки   Київ
    Освіта:  середньо-спеціальна Режим роботи:  повний робочий день
  • Резюме Бариста
      1 квітня
    Луценко Ігор Вік: 59 років   Київ
    Режим роботи:  вільний графік роботи, позмінна робота, часткова зайнятість
  • Резюме Бариста-кассир

    Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
    Бариста-кассир  30 000 грн.

     29 березня
    Ляшко Віктор Вік: 30 років   Київ
    Освіта:  середня Режим роботи:  додатковий заробіток
  • Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
    Управляющий гостиницей  грн.

     29 березня
    Popovych Valeriy Вік: 56 років   Херсон
    Освіта:  повна вища Режим роботи:  повний робочий день, разова робота
  • Professional resume
    Професійне резюме, в якому вказані: ел.пошта, телефон, зарплатня, досвід роботи, освіта та інша важлива інформація
    Головний спеціаліст відділу публічної інформації та розгляду звернень громадян, зв"язки з ВРУ та КМУ, Помічник кухаря, заготівельник, Сушист  20 000 грн.

     28 березня
    Киселев Владислав Вік: 50 років   Київ
    Режим роботи:  повний робочий день, позмінна робота, додатковий заробіток

Ctrl →
1 з 84

Правильне резюме категорії «Ресторанний бізнес, кулінарія: офіціанти, бармени, хостес»

Так, саме так сьогодні позначають суб'єктів сфери громадського харчування, на більшості сайтів з працевлаштування.

Цим закладам персонал потрібний практично завжди. Для когось це лише тимчасовий притулок або підробіток, а для когось - справжнісінька перспектива кар'єри. Проте ця сфера від усіх своїх претендентів вимагає професіоналізму і гарантій порядної поведінки.

Правильне резюме категорії «Ресторанний бізнес, кулінарія», крім навичок роботи, повинно містити в ідеалі і рекомендації ваших попередніх роботодавців. Зростаючі вимоги до обслуговування клієнтів потребують і наявність грамотного та лояльного персоналу. Звичайно, роботодавці звертають все більше уваги на тих, хто відгукується на такі вакансії.

Ідеальне резюме: без вас не обійтися!

Неправильно думати, що до прийому на роботу в цій сфері можна поставитися більш розслаблено, ніж, скажімо, до найму банківських співробітників. Звичайно, в банках вимог більше, однак пунктуальність, чесність, неконфліктність і... тверезість є схожими параметрами, за якими вас будуть оцінювати в обох місцях.

Само собою, що, говорячи про правильне резюме даної категорії, ми апріорі маємо на увазі прагнення до роботи в солідних закладах профілю. Зібравшись довести, що ви такому місцю потрібні, спробуйте поставитися до цього з усією серйозністю.

Звичайно, починати треба з резюме. Дотримуйтесь все тих же загальноприйнятих принципів складання ділового листа, а саме:

  • пишіть резюме під певну вакансію;
  • відбийте в ньому ті ваші заслуги, які вплинуть позитивно на вибір на вашу користь;
  • не перевантажуйте резюме зайвим, пам'ятайте, ким ви збираєтеся працювати;
  • не забудьте про реальні рекомендації;
  • не приховуйте своїх амбіцій.

Щодо амбіцій, повірте, роботодавець з більшою охотою віддасть посаду офіціанта людині, яка прагне стати адміністратором, ніж тому, хто явно показує, що прийшов «пересидіти» чергову особисту кризу.

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору